Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Show sidebar

Essential Amino Acids (EAAs)

40.00
EAA ofron një përzierje superiore të nëntë aminoacideve thelbësore, me zero kalori dhe zero sheqer, në mënyrë që të mund

Impact Whey Isolate

40.0070.00
Impact Whey është vendosur përmes një procesi ekspert të pastrimit për të mbajtur integritetin maksimal të proteinave – duke rezultuar

Impact Whey Protein

30.0060.00
Whey Protein e mbushur me 21g proteina për sërvim, për proteinën e përditshme që ju nevojitet nga një burim cilësor.

The Whey

45.00
The Whey është përzierja jonë e proteinave premium, e cila përmban 25g proteinë, 3 leucinë dhe mbi 5g glutaminë. Kjo

Weight Gainer

50.0077.00
Çfarë është Weight Gainer? Nëse jeni duke kërkuar të fitoni peshë, të forconi forcën ose të rritni masën muskulare, atëherë