Po shfaqet 1–12 nga 16 përfundimegjithsej

Show sidebar

100% Maltodextrin Carbs

11.00
Produkti 100% Maltodextrin është i mbushur me 50g karbohidrate, të cilat janë një burim kryesor energjie për trupin tuaj –

4:1:1 BCAA

45.00
Aminoacidet me zinxhir të degëzuar ndodhen natyrisht në proteina, e cila ndihmon në ndërtimin dhe riparimin e muskujve të rinj

BCAA

30.0040.00
Një përzierje e përditshme e aminoacideve thelbësore – leucina, izoleucina dhe valina, të cilat nuk mund të prodhohen nga trupi

BCAA 4:1:1

25.00
Formula e fundit aminoacide me zinxhirë të degëzuar, që përmban një raport optimal 4: 1: 1 të leucinës, izoleucinës dhe

Caffeine Pro

20.00
Kafeina- është stimuluesi i përdorur më natyror në botë. Kafeina ndihmon për tu përmirësuar ecurinë dhe kapacitetin e qëndrueshmërisë, kështu

Creatine Monohydrate

15.0020.00
Një përbërës popullor, kreatina rrit aftësinë e trupit tuaj për të prodhuar energji shpejt. Kreatina tashmë ekziston në sasi të

Flavdrops

10.00
Largimi i yndyrës dhe sheqerit nga dieta juaj nuk ka pse ti bie që ushqimet tuaja të jenë të mërzitshme.

Glutamine

12.0026.00
Pa dyshim më e popullarizuara nga 20 aminoacidet dhe natyrisht e bollshme me proteina, e cila ndihmon në ndërtimin dhe

Granola

25.00
E shkëlqyeshme për mëngjes ose si një meze të lehtë pas stërvitjes, Protein Granola është plot me proteina te sojës

iBCAA

35.00
Kjo pluhur për përzierjen, përmban një përzierje optimale të leucinës thelbësore të aminoacideve, izoleucinës dhe valinës. Ato ndodhin në mënyrë

Impact Whey Isolate

40.0070.00
Impact Whey është vendosur përmes një procesi ekspert të pastrimit për të mbajtur integritetin maksimal të proteinave – duke rezultuar

L Carnitine

40.00
L-karnitina krijohet në trup nga amino acide lisine dhe metioninë. Ky suplement pluhur super i përshtatshëm ju ndihmon edhe në