Po shfaqen krejt 7 përfundimet

Show sidebar

4:1:1 BCAA

45.00
Aminoacidet me zinxhir të degëzuar ndodhen natyrisht në proteina, e cila ndihmon në ndërtimin dhe riparimin e muskujve të rinj

BCAA

30.0040.00
Një përzierje e përditshme e aminoacideve thelbësore – leucina, izoleucina dhe valina, të cilat nuk mund të prodhohen nga trupi

BCAA 4:1:1

25.00
Formula e fundit aminoacide me zinxhirë të degëzuar, që përmban një raport optimal 4: 1: 1 të leucinës, izoleucinës dhe

iBCAA

35.00
Kjo pluhur për përzierjen, përmban një përzierje optimale të leucinës thelbësore të aminoacideve, izoleucinës dhe valinës. Ato ndodhin në mënyrë

L Carnitine

40.00
L-karnitina krijohet në trup nga amino acide lisine dhe metioninë. Ky suplement pluhur super i përshtatshëm ju ndihmon edhe në

Tableta BCAA 90

20.00
Shtesa thelbësore e aminoacideve, që përmban një raport optimal 2: 1: 1 të leucine, izoleucine, dhe valin. Secila prej këtyre

The Amino+

45.00
Përbërja me 14g aminoacide të mikronizuara që përfshijnë taurine, citruline, tirozine, arginine, dhe theanine të dobishme për të gjithë qëllimet