Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Show sidebar

L Carnitine

40.00
L-karnitina krijohet në trup nga amino acide lisine dhe metioninë. Ky suplement pluhur super i përshtatshëm ju ndihmon edhe në

Multivitamina

21.00
Multivitamina jonë është një tablet gjithëpërfshirës dhe i përshtatshëm i vitaminës së përditshme, i zhvilluar posaçërisht për nevojat unike ushqyese

Zink

11.0028.00
Tabletat tona të zinkut janë një shtesë e përditshme e lehtë për t’u marrë që do t’ju ndihmojë të ndiheni

Zink dhe Magnez

16.00
Zinku dhe magnezi janë minerale thelbësore me një gamë të gjerë rolesh brenda trupit tuaj – duke e bërë këtë