Po shfaqet 1–12 nga 25 përfundimegjithsej

Show sidebar

4:1:1 BCAA

45.00
Aminoacidet me zinxhir të degëzuar ndodhen natyrisht në proteina, e cila ndihmon në ndërtimin dhe riparimin e muskujve të rinj

All in one Perform Blend

60.00
  Krijuar për të përkushtuarit, kjo formulë kombinon koncentratin e hirrës dhe izolon karbohidratet, kreatinë dhe HMB të përfshira në

BCAA

30.0040.00
Një përzierje e përditshme e aminoacideve thelbësore – leucina, izoleucina dhe valina, të cilat nuk mund të prodhohen nga trupi

BCAA 4:1:1

25.00
Formula e fundit aminoacide me zinxhirë të degëzuar, që përmban një raport optimal 4: 1: 1 të leucinës, izoleucinës dhe

Biskotë me Protein

30.00
Trajtimi përfundimtar i proteinave të larta- ne kemi mundur të gjitha ndalesat për të krijuar një bisktotë të parezistueshme që

Clear Whey Isolate

40.00
Fituesi i “The Best Sports Nutrition Product” në Garen Specialiste të Ushqimit Sportiv Evropian 2019. Clear Whey Iso nuk është

Glutamine

12.0026.00
Pa dyshim më e popullarizuara nga 20 aminoacidet dhe natyrisht e bollshme me proteina, e cila ndihmon në ndërtimin dhe

Hard Gainer Extreme

55.0077.00
Suplementi Extreme Gainer është krijuar posaçërisht për të mbështetur ambiciet tuaja në stërvitje, me 35g proteinë për çdo servim –

iBCAA

35.00
Kjo pluhur për përzierjen, përmban një përzierje optimale të leucinës thelbësore të aminoacideve, izoleucinës dhe valinës. Ato ndodhin në mënyrë

Impact Diet Whey

47.00
Dieta Whey është një pluhur proteineqë është zhvilluar posaçërisht për të siguruar një nxitje të proteinave pa karbohidrate të panevojshme.

Impact Whey Isolate

40.0070.00
Impact Whey është vendosur përmes një procesi ekspert të pastrimit për të mbajtur integritetin maksimal të proteinave – duke rezultuar

Impact Whey Protein

30.0060.00
Whey Protein e mbushur me 21g proteina për sërvim, për proteinën e përditshme që ju nevojitet nga një burim cilësor.