Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Show sidebar

4:1:1 BCAA

45.00
Aminoacidet me zinxhir të degëzuar ndodhen natyrisht në proteina, e cila ndihmon në ndërtimin dhe riparimin e muskujve të rinj

BCAA

30.0040.00
Një përzierje e përditshme e aminoacideve thelbësore – leucina, izoleucina dhe valina, të cilat nuk mund të prodhohen nga trupi

BCAA 4:1:1

25.00
Formula e fundit aminoacide me zinxhirë të degëzuar, që përmban një raport optimal 4: 1: 1 të leucinës, izoleucinës dhe

Tableta BCAA 90

20.00
Shtesa thelbësore e aminoacideve, që përmban një raport optimal 2: 1: 1 të leucine, izoleucine, dhe valin. Secila prej këtyre