Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Show sidebar

Creatine Monohydrate

15.0020.00
Një përbërës popullor, kreatina rrit aftësinë e trupit tuaj për të prodhuar energji shpejt. Kreatina tashmë ekziston në sasi të

Essential Amino Acids (EAAs)

40.00
EAA ofron një përzierje superiore të nëntë aminoacideve thelbësore, me zero kalori dhe zero sheqer, në mënyrë që të mund

Glutamine

12.0026.00
Pa dyshim më e popullarizuara nga 20 aminoacidet dhe natyrisht e bollshme me proteina, e cila ndihmon në ndërtimin dhe

iBCAA

35.00
Kjo pluhur për përzierjen, përmban një përzierje optimale të leucinës thelbësore të aminoacideve, izoleucinës dhe valinës. Ato ndodhin në mënyrë