Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Show sidebar

Dorëza Për Ngritje

20.00
Përmirësoni rehatinë dhe kontrollin gjatë stërvitjeve me dorëzat e ngritjes – duke siguruar një përshtatje të shkëlqyeshme dhe mbështetëse –

Myprotein Rrip Zhytjeje

40.00
Pavarësisht nëse po kryeni tërheqje ose zhytje, mund të rrisni peshën dhe vështirësinë me Rripin tonë Dipping me gjatësinë e